Cranberrybrood
Bekijk het recept voor Cranberrybrood
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 1500 g - 15% PROSON LUXE GOURMAND RSPO-SG
- 700 g - 7% Gist
- 500 g - 5% Suiker
- 170 g - 1.7% Zout
- 5000 g - 50% Water ong.
Vulling
- 4000 g - 40% Cranberry's
Recept werkwijze
- Kneed van alle ingrediënten een soepel en goed afgekneed deeg. Meng na het kneden direct de cranberries er voorzichtig onder
- Deegtemperatuur: ong. 26 °C
- Afwegen: ong. 800 gram
- Bolrijs: ong. 15 minuten
- Maak de deegstukken lang en leg deze in de bakvormen
- Narijs: ong. 80 minuten op 30°C en 80% vocht
- Bakken: Strijk broden net voor bakken in met eistrijksel. Ong. 40 minuten op 220°C