Cranberry broodjes

Lekkere broodjes voor bij een verwen ontbijt of brunch. Bak deze Cranberry broodjes met PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 500-1000 g - 5-10% Suiker
  • 700 g - 7% Gist
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 1000 - 1500 g - 10-15% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
  • 4800 g - 48% Water ong.

Vulling

  • 4000 g - 40% Cranberry's

Recept werkwijze

  • Kneed van alle ingrediënten een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: Ong. 26°C
  • Meng de cranberry's er voorzichtig onder
  • Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
  • Bolrijs: ong. 10 minuten
  • Verdelen en opbollen. Leg op gesmeerde bakplaten
  • Narijs: ong. 80 minuten. Rijskast 30°C en 80% vocht.
  • Voor het bakken spuiten met ei.
    Bakken: ong. 8 minuten bakken op 250°C

Extra informatie

Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest