Search

Chia Boekweit Plaatbroodjes

Bekijk het recept voor Chia Boekweit Plaatbroodjes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
  • 5000 g - 50% VITASON CHIA BOEKWEIT (50%)
  • 800 g - 8% Roomboter
  • 500 g - 5% Gist
  • 400 g - 4% Basterdsuiker
  • 5400 g - 54% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: ong. 900 gram (30 stuks)en opbollen
  • Bolrijs: ong. 15 minuten
  • Modelleren: Verdelen en opbollen. Prepareer bakplaten met een hoge rand met bakpapier en leg hier de bolletjes op. Leg op een bakplaat van 40 x 60 cm zes bolletjes in de breedte en tien bolletjes in de lengte
  • Narijs: ong. 60 minuten
  • Bakken: Inschieten op 250℃ en ong. 14 minuten bakken op 240℃

Delen