Search

Bourgondische Landbroodjes

Bekijk het recept voor Bourgondische Landbroodjes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 400 g - 4% Gist
  • 250 g - 2,5% PROSON WIT BOURGONDY RSPO-SG
  • 150 g - 1.5% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
  • 5600 g - 56% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 27°C.
  • Afwegen: ca. 1650 gram (30 stuks).
  • Bolrijs: Ong. 15 minuten en verdelen, maar niet opbollen. De deegstukjes op bakplaten plaatsen en decoreren met roggebloem.
  • Narijs: ca. 60 minuten.
  • Bakken: ca. 18 minuten bij ca. 230°C met stoom.

Delen