Bourgondische Landbroodjes
Bekijk het recept voor Bourgondische Landbroodjes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 170 g - 1.7% Zout
- 400 g - 4% Gist
- 250 g - 2,5% PROSON WIT BOURGONDY RSPO-SG
- 150 g - 1.5% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 5600 g - 56% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
- Deegtemperatuur: ca. 27°C.
- Afwegen: ca. 1650 gram (30 stuks).
- Bolrijs: Ong. 15 minuten en verdelen, maar niet opbollen. De deegstukjes op bakplaten plaatsen en decoreren met roggebloem.
- Narijs: ca. 60 minuten.
- Bakken: ca. 18 minuten bij ca. 230°C met stoom.