Skip to content
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Menu
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Search
Search
Home
»
Recepten
»
Boterbroodjes
Boterbroodjes
Bekijk het recept voor Boterbroodjes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
10000
g - 100%
Bloem
170
g - 1.7%
Zout*
500
g - 5%
Gist
1500
g - 15%
PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
5500
g - 55%
Water ong.
Recept werkwijze
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg.
Deegtemperatuur: ong. 27℃.
Afwegen: ong. 1700 gram voor 30 stuks.
Bolrijs: ong. 15 minuten en verdelen/opbollen. Zet de bolletjes op de bakplaat.
Narijs: ong. 75 minuten.
Bakken: ong. 9 minuten bij 260-270℃.
Afdrukken
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Search
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Menu
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons
Menu
Producten
Recepten
Inspiratie
Kennis
Contact
Over ons