Berliner Toffee Puntjes

Bekijk het recept voor Berliner Toffee Puntjes met Sonnet Briochemix 30%, Crème Lux Wit en Credicrem Toffee.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 26°C.
  • Afwegen: ca. 1800 gram (30 stuks).
  • Bolrijs: ca. 10 minuten.
  • Vorm de deegstukjes tot stompe puntjes
  • Narijs: ca. 40 minuten.
  • Bakken: ca. 7 minuten frituren in olie van 180°C. Na ca. 30 seconden omdraaien en onderdompelen.
  • Afwerken: na voldoende afkoelen een stukje in de lengte uit de bovenkant snijden en vullen met Credicrem Toffee (zie afbeelding). Verder afwerken naar eigen inzicht.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest