Baguettes (SONPLUS KROKANT SUPER, PROSON SARRASIN)
Bekijk het recept voor Baguettes (SONPLUS KROKANT SUPER, PROSON SARRASIN)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 170 g - 1.7% Zout
- 200 g - 2% Gist
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
- 400 g - 4% PROSON SARRASIN RSPO-SG
- 6700 g - 67% Water
Recept werkwijze
- Kneed met 60% water een deeg en voeg het resterende water toe in tweede versnelling.
- Deegtemperatuur: ong. 27℃
- Bulkrijs: ong. 20 minuten
- Afwegen: ong. 350 g
- Bolrijs/Puntrijs: ong. 60 minuten
- Opmaken tot stokbrood en op tapijten leggen
- Narijs: ong. 45 minuten bij 27℃ en 75% vocht
- Insnijden: Vlak voor het inovenen insnijden.
- Bakken: ong. 27-30 minuten op 220℃ met stoom