Search
SONCURVMIX_Bagels

Bagels

Bekijk het recept voor Bagels op basis van SONCURVMIX.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 7500 g - 75% Bloem
  • 2500 g - 25% SONCURVMIX
  • 500 g - 5% Boter
  • 250 g - 2,5% Gist
  • 150 g - 1,5% Zout
  • 5000 g - 50% Water ca.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een soepel deeg.
  • Deegtemperatuur: ca. 25°C.
  • Afwegen: ca. 2400 gram (30 stuks) en los opbollen.
  • Bolrijs: ca. 10 minuten.
  • Verdelen, opbollen 10 minuten laten rusten.
  • Rol van elk deegstukje een strengel die je 1 x om de palm van je hand kunt draaien.
    Vervolgens de 2 uiteinden over elkaar leggen en vast rollen.
    Eventueel decoreren en op een bakplaat leggen.
  • Narijs: ca 45 minuten.
  • Bakken: ca. 12 minuten bij 230°C met vol stoom.

Delen