Search

Allison Bruin

Bekijk het recept voor Allison Bruin

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 9000 g - 90% Volkorenmeel (eiwitrijk)
  • 1000 g - 10% Roggemeel
  • 300 g - 3% PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG
  • 200 g - 2% Gist
  • 150 g - 1.5% Zout
  • 8500 g - 85% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed alle grondstoffen tot een glad en soepel deeg. Begin met 70% water en was de overige 15% na ong. 3/4 van de kneding bij
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Bulkrijs: ong. 60 minuten
  • Afwegen: ong. 940 gram
  • De afgewogen deegstukken opmaken op een met water nat gemaakte werkbank. Opmaken als busbroden en in bakblikken leggen. Let op dat u de deegstukken niet te strak opmaakt
  • Narijs: ong. 60 minuten
  • Insnijden: Net voor het bakken één keer over de lengte van de broden lichtinsnijden.
  • Bakken: ong. 60 minuten op 230℃

Delen