Allison Bruin
Bekijk het recept voor Allison Bruin
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 9000 g - 90% Volkorenmeel (eiwitrijk)
- 1000 g - 10% Roggemeel
- 300 g - 3% PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG
- 200 g - 2% Gist
- 150 g - 1.5% Zout
- 8500 g - 85% Water ong.
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een glad en soepel deeg. Begin met 70% water en was de overige 15% na ong. 3/4 van de kneding bij
- Deegtemperatuur: ong. 27℃
- Bulkrijs: ong. 60 minuten
- Afwegen: ong. 940 gram
- De afgewogen deegstukken opmaken op een met water nat gemaakte werkbank. Opmaken als busbroden en in bakblikken leggen. Let op dat u de deegstukken niet te strak opmaakt
- Narijs: ong. 60 minuten
- Insnijden: Net voor het bakken één keer over de lengte van de broden lichtinsnijden.
- Bakken: ong. 60 minuten op 230℃