Search

Doe inspiratie op met Puur voor de Bakker

Als bakker heb je passie en liefde voor het vak. Als ondernemer streef je naar maximaal rendement en een solide toekomst. Wil je succesvol zijn? Dan blijf je op de hoogte van de marktontwikkelingen en van nieuwe product mogelijkheden die je naar je eigen bakkerij kunt vertalen. Daarmee onderscheid je je van de concurrentie en kun je een vooraanstaande positie innemen.

Het Puur voor de Bakker inspiratieprogramma is speciaal voor bakkerij ondernemers opgericht om kennis en inspiratie op te doen. Het programma bestaat uit inspiratiesessies, workshops en interessante studiereizen waar je nieuwe ideeën uit kunt halen. Die kun je vervolgens toepassen in jouw bedrijf. Als je deelneemt aan een workshop of mee gaat op studiereis, ben je altijd met collega-ondernemers. Hierdoor krijgt iedereen de mogelijkheid om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Samen bereiden we ons voor op de toekomst!

Ben je enthousiast over het Puur voor de Bakker inspiratieprogramma?
Lees verder en ontdek hoe je kunt deelnemen.

Hoe kun je deelnemen?

Simpel! Je kunt deelnemen aan het Puur voor de Bakker inspiratieprogramma als je onze producten afneemt.

Het doel van Puur voor de Bakker is om de nieuwsgierigheid te prikkelen, nieuwe ontwikkelingen te ontdekken en vooral elkaar te inspireren. Elk jaar stellen wij speciaal voor alle Puur voor de Bakker deelnemers een nieuw en divers programma samen. Dit doen we al ruim 10 jaar lang! We hebben al vele inspirerende workshops en bijzondere reizen met elkaar mogen ervaren.

Via het aanmeldformulier hieronder kan je maximaal twee personen inschrijven voor de evenementen en/of studiereizen. Voor de trainingen, workshops en studiereizen zijn steeds een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol = vol.

Meld je aan voor de inspiratiedag op 11 oktober!

Dit keer brengen we een bezoek aan “Buiten in de Kuil”, een bijzondere locatie in Lage Vuursche. We mogen nog niet alles verklappen, maar een ding is zeker: deze middag wil je niet missen. Met het thema “Klaar voor Morgen”, gaan we de verbinding met elkaar aan. Er zullen onder meer inspiratiesessies worden gegeven, met praktische voorbeelden hoe jij deze in jouw bakkerij kunt verwerken.

Via het aanmeldformulier hieronder kan je maximaal twee personen inschrijven voor de inspiratiedag. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meld je meteen aan via het formulier hieronder!

Deelname aan het evenement te Lage Vuursche heeft een waarde van €75,- per persoon. In geval laattijdig afmelden, zijn wij genoodzaakt om deze kosten door te belasten. Lees voor meer informatie de annuleringsvoorwaarden.