Waar wij voor staan

Onze visie

Vanuit onze voorliefde voor de bakkerij en geloof in een gezond en verantwoord leven, toegankelijk voor iedereen, nu en in de toekomst, leveren wij onze bijdrage aan een duurzame toekomst​.

Onze missie​

Duurzaam en succesvol ondernemen eenvoudig bereikbaar maken door delen van kennis en creëren van inspirerende bakkerij-oplossingen, in samenwerking en co-creatie met klanten.

Gezond en verantwoord leven moet toegankelijk zijn voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Een duurzame werkwijze gericht op het bijdragen aan een leefbare toekomst, daar zetten wij ons voor in. Genieten van gezonde voeding, lekkere producten, eerlijk geproduceerd, dat inspireert ons.

Kennis delen geeft kracht. Het actief delen van onze kennis & kunde, elkaar inspireren en zo samenwerken aan de juiste oplossing in de vorm van ingrediënten, adviezen en diensten, maakt het werk in de bakkerij minder complex. Oplossingen die toegankelijk en eenvoudig inzetbaar zijn, versterken onze klanten om duurzaam en succesvol zaken te doen. Onderdeel zijn van het internationale bedrijvennetwerk van Orkla stelt ons in staat om succesvoller te groeien, om bredere kennis op te doen en onze innovaties te versnellen.

Wij ervaren dagelijks hoe samenwerken en inspireren op grond van elkaars expertise leidt tot duurzame groei. Dat door samenwerking in de gehele keten wij elkaar versterken. Zodat we gezamenlijk de consument blijven verrassen. Werken als een team. De handen uit de mouwen, en nét die stap extra. Dat maakt ons uniek.