Search

Gemak voor de bakker

Onze visie

Vanuit onze voorliefde voor de bakkerij en geloof in een gezond en verantwoord leven, toegankelijk voor iedereen, nu en in de toekomst, leveren wij onze bijdrage aan een duurzame toekomst​.

Onze missie​

Duurzaam en succesvol ondernemen eenvoudig bereikbaar maken door delen van kennis en creëren van inspirerende bakkerij-oplossingen, in samenwerking en co-creatie met klanten.

Wij vinden dat gezond en verantwoord leven toegankelijk moet zijn voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook voor onze kinderen. Een duurzame werkwijze gericht op het bijdragen aan een leefbare toekomst, dat is onze inzet. Genieten van gezonde voeding, lekkere producten, eerlijk geproduceerd, dat inspireert ons.

Wij geloven dat kennis delen kracht geeft. Onderdeel zijn van het internationale bedrijvennetwerk Orkla Food Ingredients stelt ons in staat om succesvoller te groeien, om bredere kennis op te doen en onze innovaties te versnellen.

Wij ervaren dagelijks hoe samenwerken en inspireren op grond van elkaars expertise leidt tot duurzame groei. Dat door samenwerking in de gehele keten wij elkaar versterken. Zodat we gezamenlijk de consument blijven verrassen. Werken als een team. De handen uit de mouwen, en nét die stap extra. Dat maakt ons uniek.

Het actief delen van onze kennis & kunde, elkaar inspireren en zo samenwerken aan de juiste oplossing in de vorm van ingrediënten, adviezen en diensten, maakt het werk in de bakkerij minder complex. Oplossingen die toegankelijk en eenvoudig inzetbaar zijn, versterken onze klanten om duurzaam en succesvol zaken te doen.