Search

Masterclass – International Bakery Cup

Niek van Waarde en Michel Schröder wonnen in januari de International Bakery Cup 2020 op de Sigep in Rimini (Italië). Voor deze wedstrijd maakten zij bijzondere en prijswinnende brood- en banketproducten. In deze Masterclass leren de kampioenen jou via tutorial video’s hoe je de wedstrijdproducten zelf kunt maken. De wedstrijdproducten zijn vertaald naar toegankelijke recepten voor in de bakkerij. Niek en Michel laten jou in tutorial video’s zien welke grondstoffen, recepten, werkwijzen, modellen en materialen je kunt gebruiken. Zo doe je nieuwe kennis, inspiratie en ideeën op voor het assortiment van jouw bakkerij.

Doe kennis en inspiratie op via leerzame tutorial video's

Je ontvangt voor deze Masterclass acht leerzame tutorial video’s waarin de kampioenen jou laten zien hoe je winnende producten kunt maken. Ook leggen zij uit welke grondstoffen, handelingen en materialen je het beste kunt gebruiken. Je krijgt de video’s bij deelname aan deze Masterclass per e-mail toegestuurd. De video’s zitten vol met vaktechnische kennis en tips waar je onbeperkt toegang tot krijgt. Je kunt de video’s kijken waar, wanneer en met wie je wilt. Dus ook met je collega’s uit de bakkerij. Doe mee aan de Masterclass International Bakery Cup en schrijf je in!

Aan de slag met 8 exclusieve producten

In deze (digitale) Masterclass leer je hoe je acht exclusieve brood- en banketproducten maakt:

  • Bladerdeeg appeltaart
  • Ciabatta
  • Citroentaart
  • Brood uit eigen land (Hennepbrood)
  • Hazelnoot Koffiebroodje
  • Kriekbrood
  • Roggefruit brood
  • Pizza

Ontvang het exclusieve receptenboek

Bij deelname aan deze Masterclass ontvang je ook het receptenboek met de acht exclusieve recepten. Hierin kun je de ingrediënten en werkwijze terugvinden. In het boek vind je ook QR-codes waarmee je de tutorial video’s kunt openen. Het receptenboek ontvang je per post. Bekijk de tutorial video’s, pak het receptenboek erbij en ga zelf aan de slag!

Het grondstoffenpakket voor de Masterclass

Om deel te nemen aan deze Masterclass dien je het bijbehorende grondstoffenpakket af te nemen ter waarde van 125 euro. Dit pakket bestaat uit één zak CreationS Pumpkin (20 kg), één doos Broer Amandel Wellingtonspijs (10 kg) en één fles Credi Compound Lemon Lime (1 kg). Deze producten kun je in een aantal recepten van deze Masterclass gebruiken. Nadat je je hebt ingeschreven, plaatsen wij de bestelling voor jou bij jouw grossier. Zij zorgen ervoor dat je het grondstoffenpakket zo snel mogelijk ontvangt, zodat je aan de slag kunt met de recepten.

Schrijf je in voor de Masterclass

Wil jij van kampioenen Niek en Michel leren hoe je exclusieve brood- en banketproducten kunt maken en je vakkennis verbreden? Schrijf je in voor de Masterclass en ontvang de leerzame tutorial video’s, het receptenboek en het grondstoffenpakket. Vul het formulier in op de inschrijfpagina om deel te nemen.