Search

Ontdek ons frituurassortiment voor het najaar

In het najaar maken gefrituurde producten een belangrijk deel uit van jouw bakkerij assortiment. Denk aan producten zoals oliebollen, donuts, berlinerbollen, churros en quarkballs. Sonneveld heeft diverse mixen waarmee jij frituurproducten kunt maken met een prachtige uitstraling en een heerlijke smaak. Benieuwd naar al onze mixen en de applicatiemogelijkheden? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze oliebollenmixen

Met onze oliebollenmixen bereid je handmatig of automatisch gedoseerde oliebollen met een lage vetopname.  De oliebollen hebben een mooie lichte kleur, een korte afbeet en een verfijnde smaak. De oliebollenmixen zijn ook geschikt voor het dragen van rijke tot zeer rijke vullingen. Bij Sonnet Oliebollenmix G hebben we alvast het gist voor je toegevoegd.

Naast deze oliebollenmixen hebben we ook nog diverse andere oliebollenmixen die je kunt gebruiken. Neem hiervoor contact met ons op via het formulier.

Mixen voor frituurproducten

Wil je aan de slag met donuts, berlinerbollen, churros of gefrituurde kwarkbolletjes? Ook voor deze producten hebben wij diverse mixen beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het formulier in.

Neem contact op voor de mogelijkheden