Broodmixen

Met de broodmixen van Sonneveld maakt u eenvoudig een breed en onderscheidend assortiment van constante kwaliteit voor uw bakkerij. Ook speelt u met onze broodmixen perfect in op de vraag van consumenten naar smaakvolle en gezonde(re) broodproducten die passen in een verantwoord voedingspatroon. Het gebruik van broodmixen biedt u meer eenvoud en efficiëntie in tijd en kosten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 50% of 100% mix waarin wij al diverse granen en/of zaden hebben gecombineerd. Hier hoeft u alleen nog bloem, water, gist en eventueel zout aan toe te voegen. Of kies juist voor broodmixen die u flexibel kunt doseren en waar u een eigen signatuur aan kunt geven. In sommige broodmixen hebben wij al broodverbetermiddelen verwerkt, zodat de mix voor u als bakker de beste eigenschappen heeft om brood mee te bakken. U kunt ook broodmixen gebruiken waar u zelf nog onze broodverbetermiddelen aan kunt toevoegen.

VitaSon broodmixen

Met de VitaSon broodmixen bakt u heerlijk ambachtelijk brood dat inspeelt op de wensen en eisen van de consument van nu. Brood dat u maakt met de VitaSon broodmixen bevatten geen toegevoegde suikers en palmolie. Ook zijn de broden vrij van cysteïne, soja, lupine, melk, lactose, ei en andere dierlijke ingrediënten. De gebruikte grondstoffen zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd, op een zo duurzaam mogelijke manier.

Bekijk alle VitaSon broodmixen

CreationS broodmixen

Met de flexibel te doseren CreationS premixen (tussen de 10 en 40%) bent u in staat om uw eigen recepten te creëren in de dosering die u wilt. Zo maakt u eenvoudig diverse type broden met variatie in kruimkleur, malsheid en vulling. Eén premix kan al de basis zijn voor verschillende broden in het assortiment. CreationS premixen zijn te combineren met elk broodverbetermiddel en bevatten geen zout. Ook zijn de premixen soepel, tolerant en zeer goed verwerkbaar in alle regulier voorkomende processen.

Bekijk alle CreationS broodmixen

Sonfit broodmixen

‘Gezond & puur’ als basis voor uw brood

Met de SonFit broodmixen speelt u optimaal in op het groeiende besef dat een vitaal leven begint bij goed eten. Consumenten kiezen steeds bewuster voor gezonde producten. Met SonFit wordt bewust eten extra lekker! Kies voor Sonfit Low Carb Brown waarmee je brood met een laag koolhydraatgehalte bakt. Of voor brood met Sonfit Active Flora, wat bijdraagt aan een goede darmwerking.

Bekijk de Sonfit broodmixen

Sonnet broodmixen

Mixen voor creatieve broodvariaties.

De lekkerste en meest creatieve traktaties voor bij de koffie of thee maakt u met onze Sonnet broodmixen. Deze mixen zijn bijvoorbeeld ideaal voor zoete gevulde en luxe broden en brioches. Met uw eigen creativiteit en de Sonnet broodmixen, creëert u gemakkelijk onderscheidende eindproducten.

Bekijk de Sonnet broodmixen