Search

75 jaar Echte Bakker Van der Steen – De Broersbroeder

Echte Bakker Van der Steen bestaat dit jaar 75 jaar. Reden genoeg voor een feestje! Om het jubileum te vieren, wilden de broers een speciaal gevuld broodje voor hun klanten ontwikkelen. Ze riepen daarbij de hulp in van Sonnevelds’ baktechnisch adviseur Herald Vugs.
VanderSteen_75jaar-1200x750

3 generaties Van der Steen

Echte Bakker Van der Steen bestaat dit jaar 75 jaar. Dat mag gevierd worden!

In 1946 begon de familie als gezellige dorpsbakker. Sinds 2007 hebben zonen Jeroen en Barry de bakkerij overgenomen van vader Ad. Nu, drie generaties later, zijn ze uitgegroeid tot een begrip ver buiten Made. Om het 75-jarig jubileum te vieren, wilden de broers hun klanten eens extra verwennen. Hoe kan dat beter dan met een speciaal broodje?

De Broersbroeder

Herald Vugs: baktechnisch adviseur bij Sonneveld: “Samen met de broers hebben we een mooi, gevuld broodje ontwikkeld: de “Broersbroeder”. Het deeg van het brood is op basis van de Sonnetmix Inverno, gevuld met appeltjes, rozijnen en knisperende suikernibs. Tussen de lagen, in de kern van het broodje, zit een super lekkere vulling van karamel notenspijs en honing. Dit broodje is lekker voor bij het ontbijt, lunch of als tussendoortje bij de koffie.”

Bakkerij Van der Steen behoort tot de beste bakkers van Nederland. Ze zijn in Made en omstreken bekend vanwege hun heerlijke en prijswinnende worstenbroodjes, stollen en roomboteramandelstaven.

VanderSteen_broersbroeder