Hartige Tompoucen
Bekijk het recept voor Hartige Tompoucen met Sonextra Marinade Green Herbs. 
Stuks  44
Ingrediëntenlijst
Tompouceplakken:
- 2.000 g (Roomboter)korstdeeg
 - Sesamzaad
 
Roomkaasvulling:
- 3.800 g Roomkaas
 - 200 g Sonextra Marinade Green Herbs
 - 15 g Zwarte peper
 
Decoratie:
- 44 plakjes Parmaham
 - Feta kaas
 - Geroosterde pijnboompitten
 
Recept werkwijze
Maak tompouceplakken:
- Rol het deeg uit tot 2 mm dikte en verdeel dit over een bakplaat van 60/80 en goed prikken. Smeer de korstplakken in met ei en bestrooi ze met sesamzaad.Na voldoende rust zijn de plakken klaar om te bakken.
 - Bakken ca. 32 minuten op 200°C, de laatste 10 minuten met schuif open.
 - Als de plakken voldoende zijn afgekoeld, snijd deze in vierkantjes van 7×7 cm.
 
Maak de roomkaasvulling:
- Roer de roomkaas los. Meng de marinade en de zwarte peper door de roomkaasmassa heen.
 - Klop deze massa op tot een crèmeachtige massa.
 
Stel de tompouce samen:
- Spuit ca. 30 gram roomkaas vulling op een tompouceplak van 4×4 cm en leg hier een tweede tompouceplak 4×4 cm bovenop.
 - Spuit ca. 15 gram roomkaas vulling op het bovenste tompouceplakje. Beleg de tompouce met parmaham, feta kaas en geroosterde pijnboompitten.
 - Overige decoratie naar eigen inzicht.
 
Tip: 
Varieer met de topping om een net wat andere twist te geven aan de tompouce.