Baguettes (SONPLUS KROKANT SUPER, PROSON SARRASIN)
Bekijk het recept voor Baguettes (SONPLUS KROKANT SUPER, PROSON SARRASIN)
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
 - 170 g - 1.7% Zout
 - 200 g - 2% Gist
 - 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
 - 400 g - 4% PROSON SARRASIN RSPO-SG
 - 6700 g - 67% Water
 
Recept werkwijze
- Kneed met 60% water een deeg en voeg het resterende water toe in tweede versnelling.
 - Deegtemperatuur: ong. 27℃
 - Bulkrijs: ong. 20 minuten
 - Afwegen: ong. 350 g
 - Bolrijs/Puntrijs: ong. 60 minuten
 - Opmaken tot stokbrood en op tapijten leggen
 - Narijs: ong. 45 minuten bij 27℃ en 75% vocht
 - Insnijden: Vlak voor het inovenen insnijden.
 - Bakken: ong. 27-30 minuten op 220℃ met stoom