Chia Boekweit Plaatbroodjes
Bekijk het recept voor Chia Boekweit Plaatbroodjes
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
 - 5000 g - 50% VITASON CHIA BOEKWEIT (50%)
 - 800 g - 8% Roomboter
 - 500 g - 5% Gist
 - 400 g - 4% Basterdsuiker
 - 5400 g - 54% Water ong.
 
Recept werkwijze
- Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg
 - Deegtemperatuur: ong. 26℃
 - Afwegen: ong. 900 gram (30 stuks)en opbollen
 - Bolrijs: ong. 15 minuten
 - Modelleren: Verdelen en opbollen. Prepareer bakplaten met een hoge rand met bakpapier en leg hier de bolletjes op. Leg op een bakplaat van 40 x 60 cm zes bolletjes in de breedte en tien bolletjes in de lengte
 - Narijs: ong. 60 minuten
 - Bakken: Inschieten op 250℃ en ong. 14 minuten bakken op 240℃