Search

Vloerbrood met roggemeel (VITASON DINKEL)

Bekijk het recept voor Vloerbrood met roggemeel (VITASON DINKEL)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Recept werkwijze

  • Kneed een mooi soepel deeg. Langer in de eerste versnelling,korter in de tweede versnelling
  • Bolrijs: laat het deeg 5-10 minuten loskomen
  • Weeg de deegstukken af en bol deze op
  • Bolrijs: laat de deegstukken in de rijskast ong 20 minuten rijzen
  • Maak de deegstukken in de gewenste vorm op. Lang of rond en leg deze op de inschiettapijten bestrooid met rijst strooimeel
  • Narijs: In de rijskast op 30℃ en 80% vocht.Gedurende ong 60-90 minuten.
  • Bakken: Voor het inschieten naar wens bestrooien met roggebloem en/of insnijden. Bakken met stoom op 240℃ gedurende ong 40 minuten. Laatste minuten de stoomkleppen open

Delen