Winterweelde
Bekijk het recept voor Winterweelde
Ingrediëntenlijst
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
 - 5000 g - 50% SONNETMIX INVERNO (0,66) RSPO-SG
 - 800 g - 8% Gist
 - 300 g - 3% Mokka extract
 - 4800 g - 48% Water ong.
 
Vulling
- 2000 g - 20% Suikernibs P4
 - 3000 g - 30% Rozijnen
 - 2000 g - 20% Cashewnoten
 
Recept werkwijze
- Maak van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg. Direct de vulling doordraaien
 - Deegtemperatuur: ong. 26℃
 - Afwegen: ong. 600 gram
 - Bolrijs: ong. 20 minuten
 - Opmaken en dicht bij elkaar op een bakplaat zetten. Bak de broodjes tegen elkaar aan
 - Narijs: ong. 40 minuten
 - Decoreren met roggebloem en 5xinsnijden.
 - Bakken: ong. 45 minuten bij 200℃