Rustiek Notenbrood
Bekijk het recept voor Rustiek Notenbrood
Ingrediƫnten
- 5000 g - 50 % Meel
- 5000 g - 50 % VITASON LICHT MEERGRANEN (50%)
- 600 g - 6 % Gist
- 100 g - 1 % PROSON BRUIN ROYAL RSPO-SG
- 6200 g - 62% Water ong.
Vulling
- 5000 g - 50% Rozijnen
- 5000 g - 50% Hazelnoten (heel)
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg, in een spiraal kneder 3 minuten langzaam en 8 minuten snel. Draai direct de vulling door.
Deegtemperatuur: ong. 27 C.
Afwegen: deegstukken van 500 gram.
Bolrijs: ong. 25 minuten.
Mooi glad opbollen en decoreren met sesamzaad.
Narijs: ong. 60 minuten.
Decoreren: Met roggebloem.
Bakken: ong. 35 minuten bij 220 C met stoom.
Extra informatie
Voor extra malsheid de hazelnoten wellen.