Krokant TexMex Brood
Krokant TexMex Brood op basis van CreationS Maize, Sonplus Krokant Extra en Tijgerpapmix licht .
Deeg:
- 7000 g - 70% Bloem
- 3000 g - 30% CREATIONS MAIZE
- 500 g - 5% Tomatenpuree
- 300 g - 3% Sonplus Krokant Extra
- 300 g - 3% Gist
- 200 g - 2% TexMex kruiden
- 170 g - 1,7% Zout
- 5000 g - 50% Water ca.
TexMex tijgerpap:
- 1000 g - 10% TIJGERPAPMIX INDUSTRIE
- 150 g - 1,5% Tomatenpuree
- 10 g - 0,1% TexMex kruiden
Voorbereiden; TexMex tijgerpap:
Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.
Watertemperatuur ca. 32°C.
Rusttijd ca. 30 minuten.
Voor gebruik nog even doorroeren en naar behoefte nog wat water toevoegen.
Deeg:
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur ca. 26°C.
Deegstukken afwegen van ca. 600 gram en oppunten.
Puntrijs ca. 20 minuten.
Opmaken als een lange punt en TexMex tijgerpap op brengen.
Narijs ca. 70 minuten.
Bakken ca. 25 minuten bij 220°C met stoom.