Muesli-Mout-Brood
Bekijk het recept voor Muesli-Mout-Brood
Ingrediënten
- 3750 g - 37.5% Volkorenmeel
- 3750 g - 37.5% Bloem
- 2500 g - 25% VITASON KORENMOUT (25%)
- 700 g - 7% Gist
- 300 g - 3% SONPLUS BRUIN
- 5700 g - 57% Water ong.
Vulling
- 2000 g - 20% Noten (gebruneerd)
- 2000 g - 20% Mix Tropical
- 2000 g - 20% Rozijnen
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: ca. 26°C.
Afwegen: deegstukken van ca. 475 gram en opbollen.
Voorrijs: ca. 35 minuten.
Deegstukken opnieuw opbollen en op bakplaten leggen.
Narijs: ca. 60 minuten.
Bakken: ca. 35 minuten bij 220°C met een beetje stoom.
Extra informatie
Voor langere malsheid de noten laten wellen.