Cranberry broodjes
Lekkere broodjes voor bij een verwen ontbijt of brunch. Bak deze Cranberry broodjes met PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG.
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 500-1000 g - 5-10% Suiker
- 700 g - 7% Gist
- 170 g - 1.7% Zout
- 1000 - 1500 g - 10-15% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
- 4800 g - 48% Water ong.
Kneed van alle ingrediënten een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: Ong. 26°C
Meng de cranberry's er voorzichtig onder
Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
Bolrijs: ong. 10 minuten
Verdelen en opbollen. Leg op gesmeerde bakplaten
Narijs: ong. 80 minuten. Rijskast 30°C en 80% vocht.
Voor het bakken spuiten met ei.
Bakken: ong. 8 minuten bakken op 250°C
Extra informatie
Cakebeslag van Sonnique Cream Cake is ontwikkeld om verschillende vullingen te kunnen dragen