Sonnibatta Bieslook
Bekijk het recept voor Sonnibatta Bieslook
Ingrediënten
- 6000 g - 60% Bloem (eiwitrijk)
- 4000 g - 40% CREATIONS SUNFLOWER
- 170 g - 1.7% Zout
- 200 g - 2% Gist
- 100 g - 1% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 400 g - 4 % Olijfolie
- 50 g - 0.5 % Gedroogde bieslook
- 6300 g - 63% Water ong.
Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Bulkrijs: ong. 90 minuten
Weeg 1.650 gram af per 30 stuks
Bolrijs: ong. 15 minuten
Decoreren: Alleen decoreren met zonnebloempitten aan de onderkant en bovenop bestrooien met roggebloem. Eventueel na het opzetten op de plaat licht bestrooien met karweizaad.
Bakken: ong. 15 minuten bij 230℃ met stoom
Variatiemogelijkheden
CreationS premixen zijn de doseren tussen de 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruim.