Victoria-Appelkoeken
Victoria Appelkoeken op basis van Credi Sloffenmix
Servings 40 stuks
Spijsvulling:
- 40 g BROER HAZELNOOT KARAMEL SPIJS
- 40 g Water
Appelvulling:
- 1200 g Verse geschilde appelparten
Victoria-notenbeslag:
- 250 g Bruine basterdsuiker
- 250 g Amandelschaafsel
- 250 g Cashewnoten
- 150 g Hazelnoten
- 100 g Zonnebloempitten
- 60 g Eiwit
Sloffendeeg:
- Zet van alle ingrediënten een sloffendeeg el leg dit een nacht in de koeling.  
- Draai het deeg door en rol het uit op een dikte van ca. 4 mm. 
- Steek rondjes uit van 8 cm, zo groot als de rondo ringen. 
Victoria-notenbeslag:
- Meng de bruine basterdsuiker, amandelschaafsel, cashewnoten, hazelnoten, zonnebloempitten en eiwit tot een homogene massa. 
- Strooi voor het bakken ca. 25 gram beslag over elke koek.