Ruby Bosvruchten Chocoladecake
Ruby Bosvruchten Chocoladecake op basis van Credi Softcake Ruby.
Servings 79
Cakebeslag:
- 10000 g CREDI SOFTCAKE RUBY
- 3200 g Eieren
- 2700 g Olie
- 2000 g Water
Bosvruchten: 
- 3000 g Diepvries bosvruchten
Afwerking: 
- Ruby chocolade
- White chocolade drizzle
- Fruitstukjes
- Snoepjes
- Maak Ruby cakebeslag:
 Meng alle grondstoffen voor het cakebeslag tot een homogene massa gedurende 4 minuten in de 1e versnelling.
 
- Doseer ca. 225 gram beslag in met bakpapier bekleedde houten bakvormen van 14 x 9 x 4,5 cm. 
- Verdeel bovenop iedere cake ca. 35 gram diepvries bosvruchten. 
- Bakken ca. 45 minuten op 180°C. 
- Na voldoende afkoelen afwerken met Ruby chocolade, witte chocolade drizzle, fruitstukjes en snoepjes.