Hazelnoot Koeken
Bekijk het recept voor Hazelnoot Koeken
Ingrediënten
- 2750 g - 100% CREDI HARDE WENER
- 330 g - 12% Basterdsuiker
- 165 g - 6% Bruine basterdsuiker
- 1250 g - 46,29% Boter
- 150 g - 5,54% Water ong.
Vulling
- 1250 g - 50% Hazelnootpasta
- 1250 g - 50% Fondant
Zet van alle ingrediënten een hardewenerdeeg.
Bakken: ca. 14 minuten op 190°C.
Afwegen: ca. 1600 gram (30 stuks).
Verwarm de hazelnootpasta en fondant afzonderlijk van elkaar tot ca. 40°C en meng het daarna tot een homogene vulling
Spuit op de onderkant van de helft van alle afgekoelde plakjes een dop vulling van ca. 45 gram. Druk de overgebleven plakjes op de andere kant van de vulling
Afwerken: garneer chocolade streepjes op de koeken.