Volkoren Baguettes
Bekijk het recept voor Volkoren Baguettes
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Volkoren meel
- 170 g - 1.7% Zout
- 300 g - 3% Gist
- 300 g - 3% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 300 g - 3% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
- 100 g - 1% Suiker
- 6200 g - 62% Water ong.
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur: ca. 27°C.
Afwegen: deegstukken van ca. 350 gram en opbollen/oppunten.
Voorrijs: ca. 15 minuten.
eventueel decoreren naar keuze en op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen.
Narijs: ca. 60 minuten.
Bakken: ca. 25 minuten bij 235°C met stoom.
Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
Opmaken als baguettes