Knoflookbrood
Bekijk het recept voor Knoflookbrood
Ingrediënten
- 10000 g - 100% Bloem
- 170 g - 1.7% Zout
- 400 g - 4% Gist
- 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
- 200 g - 2% Olijfolie
- 150 g - 1.5% Verse knoflook
- 100 g - 1% Peterselie
- 5800 g - 58% Water ong.
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur: ca. 27°C.
Afwegen: deegstukken van ca. 300 gram en opbollen.
Voorrijs: ca. 20 minuten.
Deegstukken opnieuw opbollen en op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen.
Narijs: ca. 60 minuten.
Voor het bakken regelmatig insnijden (zie foto).
Bakken: ca. 25 minuten bij 230-240°C met stoom.