Vitason Pro DM Vloerbrood
Bekijk het recept voor Vitason Pro DM Vloerbrood
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Volkorenmeel
- 5000 g - 50% VitaSon Pro Dm
- 220 g - 2.2% Gist
- 100 g - 1% Sonplus Krokant Extra
- 5700 g - 57% Water ca.
Decoratiemix
- 250 g - 2.5% Sesamzaad
- 250 g - 2.5% Lijnzaad
- 250 g - 2.5% Zonnebloempitten
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur: ca. 26°C.
Afwegen: deegstukken van ca. 445 gram en opbollen/oppunten.
Voorrijs: ca. 40 minuten.
decoreren met de mix van Sesamzaad/Lijnzaad/Zonnebloempitten en leg de deegstukken op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten.
Narijs: ca. 65 minuten.
Voor het bakken driemaal insnijden (zie foto).
Bakken: ca. 35-40 minuten bij 225°C
Opmaken als vloerbrood