Focaccia (Wit)
Bekijk het recept voor Focaccia (Wit)
Ingrediënten
- 10000 g - 100 % Bloem
- 170 g - 1.7% Zout
- 400 g - 4 % Gist
- 100 g - 1 % PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 200 g - 2 % PROSON WIT ROYAL RSPO-SG
- 20 g - 0.2 % Kerriepoeder
- 6000 g - 60 % Water ong.
Vulling
- 1000 g - 10% Gedroogde uitjes
- 1000 g - 10% Diepvries paprika
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur: ca. 27°C.
Afwegen: deegstukken van ca. 400 gram en opbollen.
Voorrijs: ca. 20 minuten.
Deegstukken op de bakplaten plat drukken en met de vingertoppen, gedoopt in een olie/kerrie mengsel. Een raster erin drukken en licht bestrooien met rozemarijn en geraspte kaas
Narijs: ca. 40 minuten.
Bakken: ca. 25 minuten bij 220°C met een beetje stoom.