Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE, PROSON LUXE GOURMAND)
Bekijk het recept voor Luxe Sandwiches (PROSON LUXE AU BEURRE, PROSON LUXE GOURMAND)
Ingrediënten
- 10000 g g - 100% Bloem (eiwitrijk)
- 170 g - 1.7% Zout
- 500 g g - 5% Gist
- 1000 g g - 10% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
- 500 g - 5% PROSON LUXE GOURMAND RSPO-SG
- 5700 g g - 57% Water ong.
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Afwegen: ong. 1600 gram voor 30 stuks
Bolrijs: ong. 15 minuten
Modelleren: Verdelen en opbollen
Bolrijs: Ong. 10 minuten
Modelleren tot puntjes
Narijs: ong. 80 minuten, evt. na de narijs bespuiten met ei
Bakken: ong. 9 minuten bij 250-260℃