Go Back Email Link
Logo

Wit busbrood (CREME ALL ROUND, PROSON XS)

Bekijk het recept voor Wit busbrood (CREME ALL ROUND, PROSON XS)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 200-300 g - 2-3% CREME ALL ROUND RSPO-SG
  • 200 g - 2% Gist
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 100 g - 1% PROSON XS RSPO-SG
  • 5500 g - 55% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 27℃
  • Afwegen: Deegstukken van ong. 900 gram
  • Bolrijs: ong. 25 minuten
  • Opmaken als gewenst model
  • Narijs: ong. 70 minuten
  • Bakken: ong. 30 minuten bij 240℃, de laatste 10 ⌀  15 minuten bij 230 ℃ met schuif open