Bruin Busbrood (PROSON BRUIN PRESTIGE)
Bekijk het recept voor Bruin Busbrood (PROSON BRUIN PRESTIGE)
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem
- 5000 g - 50% Volkorenmeel
- 180 g - 1.8% Zout*
- 200 g - 2% Gist
- 300 g - 3% PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG
- 5800 g - 58% Water ong.
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Afwegen: ong. 910 gram
Bolrijs/Puntrijs: ong. 40 minuten en opmaken als busbrood
Narijs: ong. 70 minuten
Bakken: ong. 35-40 minuten bij 240℃
Extra informatie
PROSON BRUIN PRESTIGE RSPO-SG laat zich uitstekend combineren met PROSON WIT BOURGONDY RSPO-SG of PROSON WIT ROYAL RSPO-SG. Met verschillende receptverhoudingen (2:1 of 1:2) kunt u broodkenmerken zoals smaak en kruimkleur naar eigen inzicht sturen.