Go Back Email Link
Logo

Krokante Mais Broodjes

Bekijk het recept voor Krokante Mais Broodjes

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 6000 g - 60% Bloem
  • 4000 g - 40% CREATIONS MAIZE
  • 300 g - 3% Gist
  • 300 g - 3% SONPLUS KROKANT SUPER
  • 5700 g - 57% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: ong. 1600 gram
  • Bolrijs: ong. 10 minuten
  • Verdelen: Alleen verdelen en niet opbollen. Decoreren met maïsgries. Los van elkaar op de plaat zetten en iets plat drukken
  • Narijs: ong. 60 minuten
  • met weinig stoom
  • Roterend Bakken: ong. 18 minuten bij 220℃
  • Bakken: ong. 18 minuten bij 230℃