Pompoen vloerbrood (CREATIONS PUMPKIN)
Bekijk het recept voor Pompoen vloerbrood
Decoratie
- 300 g - 3% Pompoenpitten
- 300 g - 3% Sesamzaad
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg.
Deegtemperatuur: ong. 26℃
Afwegen: deegstukken van ca. 450 gram en opbollen.
Voorrijs: ca. 35 minuten.
Opmaken als vloerbrood, decoreren met mengsel pompoenpitten/sesamzaad en de deegstukken op met rijstemeel geprepareerde inschietapparaten of bakplaten leggen.
Narijs: ca. 60 minuten.
Voor het bakken insnijden zoals gewenst.
Bakken: ong. 35 minuten bij 230℃ met stoom
Variatiemogelijkheden
CreationS premixen zijn te doseren tussen 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruimkleur.