Krokante Pompoen Broodjes (CREATIONS PUMPKIN)
Bekijk het recept voor Krokante Pompoen Broodjes
Ingrediënten
- 7000 g - 70% Bloem
- 3000 g - 30% CREATIONS PUMPKIN
- 170 g - 1.7% Zout
- 400 g - 4 %% Gist
- 300 g - 3 %% PROSON KROKANT MALT RSPO-SG
- 5500 g - 55 %% Water ong.
Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 26℃
Bakken: ong. 18 minuten bakken bij 230℃
Afwegen: ong. 1650 gram
Bolrijs: ong. 10-15 minuten
Modelleren: Verdelen/opbollen en drukken met appelsnijder
Narijs: ong. 60 minuten
met stoom
Variatiemogelijkheden
CreationS premixen zijn te doseren tussen 10% en 40%. Des te hoger de dosering, des te malser het brood, des te rijker de vulling en des te donkerder de kruimkleur.