Go Back Email Link
Logo

Biscuit Ganache

Recept voor Biscuit Ganache met slagroom en chocolade op basis van Sonnique Super Biscuit. Werk de biscuits naar keuze af en verleid uw klanten met deze heerlijke creatie.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Vulling

  • 1000 g - 10% Chocolade
  • 2000 g - 20% Slagroom

Afwerking

  • 2000 g - 20% Ganache
  • 10000 g - 100% Slagroom

Recept werkwijze

  • Klop de CREDI KAPSEL/BISCUIT op
  • Verwerken: Vul de gesmeerde biscuitvormen met het beslag tot net iets onder de rand van de vorm
  • Bakken: ong. 18-20 minuten op 180℃
  • Als de biscuits voldoende zijn afgekoeld, snijd deze dan één maal door. Smelt de chocolade en klop de slagroom voor de vulling half op. Meng hier de gesmolten chocolade door tot de juiste smaak. Klop vervolgens het geheel rustig verder op. Vul de biscuits met de chocolade-slagroom vulling.
  • Klop ook de slagroom voor de afwerking op. Maskeer de biscuits licht met de opgeklopte slagroom en zet ze in de koeling.
  • Nadat de gevulde en gemaskeerde biscuits voldoende zijn gekoeld, kunnen deze op roosters worden gezet en overgoten worden met de gesmolten ganache. Werk bij met een pallet waar nodig. Laat het geheel opstijven en neem het daarna van het rooster.
  • Werk de biscuits daarna verder af met slagroom

Notes

Decoratieadvies

Afwerking naar keuze.