Go Back Email Link
Logo

Berliner Bollen (PROSON LUXE AU BEURRE, CREDI CRÈME PÂTISSIÈRE AUTHENTIQUE)

De lekkerste Berliner Bollen van gefrituurd gistdeeg, gevuld met heerlijke banketbakkersroom. Ideaal voor bij de luxe brunch of voor moederdag!

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

  • Bloemsuiker

Recept werkwijze

  • Voorbereiden - Zet de frituurolie klaar
  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: Deegstukken afwegen van 1600 gram
  • Bolrijs: ong. 20 minuten
  • Deegstukken verdelen en opbollen. Leg de deegstukken op een doek
  • Narijs: ong. 80 minuten op 30℃ en 80% vocht
  • Bakken: ong. 4 minuten in de frituurolie. Vervolgens omdraaien en nogmaals ong. 4 minuten bakken.
  • Vulling: Maak voor de vulling banketroom aan met CREDI CRÈMEPÂTISSIÈRE AUTHENTIQUE
  • Afwerken: Snij de afgekoelde berliner bollen door en vul ze met CREDI CRÈMEPÂTISSIÈRE AUTHENTIQUE. Bestrooi de berliner bollen met bloemsuiker