Biscuit Mascarpone
Verras uw klanten met overheerlijke Biscuit Mascarpone op basis van CREDI KAPSEL/BISCUIT. Een ware smaaksensatie voor in het najaar.
Mascarponevulling
- 1000 g - 10% Mascarpone
- 2000 g - 20% Slagroom
Fruitvulling
- 2000 g - 20% Exotisch fruit
Afwerking
- 5000 g - 50% Slagroom
- 1000 g - 10% Grote chocolade schilfers
- 1000 g - 100% Exotisch fruit
Klop het CREDI KAPSEL/BISCUIT beslag op
Vul de gesmeerde biscuit vormen, licht minder dan de vorm
Bakken: ong. 18-20 minuten op 180℃
Voorbereiden - Snijd het exotische fruit in stukjes en klop de slagroom met de mascarpone op
Als de biscuits voldoende zijn afgekoeld, snijd deze dan één maal door en vul ze met een laagje Mascarpone-slagroom vulling en een laagje exotisch fruit
Maskeer de biscuits met slagroom. Zet grote chocolade schilfers rondom en spuit af met slagroom
Decoratieadvies
De afwerking van de biscuits kan aangepast worden naargelang de vulling van het fruit.