Go Back Email Link
Logo

Dark Malt Broodjes

Met CREATIONS DARK MALT bereidt u heerlijke Dark Malt Broodjes. De verschillende moutmelen van CREATIONS DARK MALT geven een donkere warme kruimkleur aan het eindproduct. De combinatie van moutmelen en zaden zorgt voor een aangename smaak.

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Decoratie

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een soepel en glad deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 26℃
  • Afwegen: Deegstukken afwegen van 1800-2000 gram
  • Bolrijs: ong. 10 minuten
  • Deegstukken verdelen, opbollen en daarna rond of lang maken. Vervolgens decoreren met SONVLOKKEN of SONGRAANMIX
  • Narijs: ong. 60 minuten op 30℃ en 80% vocht
  • Bakken: ong. 18 minuten op 240℃ met stoom. laatste minuten de stoomkleppen open

Notes

Variatiemogelijkheden

U kunt de deegstukken ook in stokbroodvormen maken

Decoratieadvies

U kunt ook andere zadenmixen gebruiken

Extra informatie

Deze broodjes zijn zeer geschikt om te vullen als broodje gezond of smos. Insnijden is ook mogelijk