Donker Meergranen Pistolets (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Bekijk het recept voor Donker Meergranen Pistolets (BASIC DONKER MEERGRANEN, SONPLUS KROKANT SUPER)
Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
Deegtemperatuur: ong. 26℃
Afwegen: Deegstukken afwegen van 1600 gram
Bolrijs: ong. 15 minuten
Modelleren: Verdelen en opbollen. Leg de deegstukken op bakplaten of tapijten. Eventueel decoreren met graanvlokken
Narijs: ong. 60 minuten in de rijskast op 30℃ en 80% vocht
Bakken: ong. 18-20 minuten op 240℃ met veel stoom
Decoratieadvies
De deegbollen kunnen met verschillende graan- en/of zadenmixen afgewerkt worden
Variatiemogelijkheden
Indien gewenst de deegstukken insnijden