Donker Meergranen Rozijnenbrood
Deze smakelijke Donker Meergranen Rozijnenbol maakt u met de broodmix VITASON DONKER MEERGRANEN (50%). Alle VitaSon broodmixen zijn sinds kort vernieuwd en afgestemd op de meest recente eisen en behoeften van de consument. Kijk voor meer informatie op de actiepagina VitaSon: Broodeerlijk!
Decoratie
- Half uitgezeefd volkorenmeel
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg. Direct na het kneden de vulling doordraaien
Deegtemperatuur: ong. 26℃
Afwegen: ong. 600 gram en opbollen
Bolrijs: ong. 30 minuten
Modelleren: deegstukken nogmaals opbollen en de sluitingen door half uitgezeefde volkorenmeel rollen. Vervolgens met de sluiting naar beneden in rijsmandjes of tussen deegkleedjes leggen
Narijs: ong. 45 minuten
Modelleren: Leg bakpapier op de inschietapparaten, draai de deegstukken om zodat de sluitingen boven liggen en leg deze bovenop het bakpapier. Op papier op de vloer van de oven bakken
Bakken: Inschieten op 230℃ en ong. 30 minuten bakken op 210℃ met stoom