Go Back Email Link
Logo

Knabbel Sticks

Bekijk het recept voor Knabbel Sticks

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

Door toeren

  • 3000 g - 30% Toer margarine

Vulling

  • 1000 g - 10% Geraspte kaas
  • 1000 g - 10% Diverse zaden

Decoratie

  • 500 g - 5% Geraspte kaas

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een niet al te ver afgekneed deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 24℃
  • Deegrust: ong. 10 minuten
  • Vormen:Het deeg uitrollen en de boter opduimen op 2/3 van de deegplak. Hierna de plak in drieën opvouwen en daarna 2 halve Franse toeren geven
  • Deegrust: ong. 10 minuten in de koelkast
  • Verwerken: 1 halve Franse toer
  • Modelleren: Uitrollen op 3 mm dikte. Bestrooien met geraspte kaas en zadenmix, dubbelvouwen. Strijken met ei en bestrooien met geraspte kaas. Stroken snijden van 16 cm lang en 3 cm breed. Hierna spiraliseren en op de bakplaat leggen
  • Narijs: ong. 45 minuten
  • Bakken: ong. 15 minuten bij 220℃ met iets stoom