La grande mice campagne
Bekijk het recept voor La grande mice campagne
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Bloem Bloem (Farine Tradition, T65)
- 3000 g - 30% Molenmeel (farine de meule)
- 500 g - 5% Proson Volkoren
- 2000 g - 20% Roggebloem
- 220 g - 2.2% Zout
- 200 g - 2% Gist
- 7500 g - 75% Water ong.
Meng de bloem, roggebloem, molenmeel en het water 3 minuten
Deegrust: 30 minuten
Kneed het deeg met alle grondstoffen en gist nog 3 minuten langzaam en 3 minuten snel
Bulkrijs: 100 minuten
Afwegen: 1500 gram
Modelleren: Bol de stukken rustig op en zet deze op het inschietapperaat
Decoreren: Met water en daarna inwrijven met roggebloem
Narijs: 60 minuten bij 28 ℃ en RV 80 %, einde narijs insnijden.
Bakken: 75 minuten bij 240 ºC met iets stoom op de ovenvloer, waarvan de laatste 30 minuten bij 210 ºC
Extra informatie
Eventueel laten rijzen en bakken in mandjes i.p.v. het inschietapparaat.