Luxe Kerst Tulband
Bekijk het recept voor Luxe Kerst Tulband
Ingrediënten
- 5000 g - 50% Sonnetmix Inverno
- 5000 g - 50% Bloem (eiwitrijk)
- 800 g - 8% Gist
- 300 g - 3% Mokka extract
- 4800 g - 48% Water ong.
Vulling
- 2000 g - 20% Suikernibs P4
- 3000 g - 30% Rozijnen
- 2000 g - 20% Cashewnoten
Draai van alle grondstoffen een glad en soepel deeg. Direct de vulling doorwerken
Deegtemperatuur: ong. 26℃
Stukken van 700 gram afwegen voor in de tulbandvorm. Alternatief: 300 - 325 gram voor in een alu 'suikerbrood-bakje'
Modelleren: Licht opbollen, een gat in het midden steken en direct in tulbandvorm leggen
Narijs: ong. 50 minuten
Bakken: ong. 40 minuten op 200℃
Afwerken: Dopen in fondant