Pide
De trend 'snacks to go' kun je goed toepassen op deze heerlijke Pide; heerlijk voor onderweg, maar uiteraard ook voor bijvoorbeeld bij de BBQ.
Vulling
- 5000 g - 50% Gekruid rundergehakt
- 1000 g - 10% Soezenbeslag
- 500 g - 5% Hoisinsaus
- Peper en zout
Decoratie
- Stukjes groene paprika
- Stukjes tomaat
- Rode uienringen
- Geraspte belegen kaas
Kneed alle grondstoffen tot een soepel en goed afgekneed deeg
Deegtemperatuur: ong. 27℃
Afwegen: ong. 250 gram afwegen en opbollen
Puntrijs: ong. 20 minuten
Sla de deegstukken plat of rol ze uit tot 4 mm. dikte. Vouw de randen om en verdeel de deegstukken over bakplaten
Narijs: ong. 70 minuten
Vulling: Verdeel ong. 125 gram aangemaakt gehakt over iedere pide en decoreer deze naar eigen inzicht met paprika, tomaat, ui en kaas
Bakken: ong. 25 minuten op 235℃ met stoom