Perencake
Recepten met peer passen uitstekend bij het najaar. Zo ook dit recept voor perencake, gemaakt met Sonnique Cream Cake Vanilla en LIQUISHORT CAKE RSPO-SG. Voeg chocolade stukjes toe aan het beslag of gebruik ze als decoratie om de perencake nog lekkerder te maken.
Weeg alle grondstoffen af en doe deze in een mengkom. Voeg eerst de vloeistoffen toe
Meng alle grondstoffen, eerst 2 minuten in eerste versnelling dan 3 minuten in tweede versnelling, zodat er een glad beslag ontstaat. Gebruik bij voorkeur de vlindergarde. Vul de gewenste cakevormen met het beslag
Decoreren: Leg de perenschijfjes op de cake, bijvoorbeeld in een cirkel
Bakken: ong. 30-35 minuten op 180℃
Extra informatie
Gebruik rijpe sappige peren
Variatiemogelijkheden
De perencake kan ook gemaakt worden met CREDI CAKE CHOCO EXTRA DARK als ingrediënt. U kunt ook chocolade stukjes toevoegen aan het beslag of als decoratie gebruiken