Go Back Email Link
Logo

Pistolets (Rijsonderbreking, lang proces)

Bekijk het recept voor Pistolets (Rijsonderbreking, lang proces)

Ingrediëntenlijst

Ingrediënten

  • 10000 g - 100% Bloem
  • 400 g - 4% Gist
  • 300 g - 3% QS Croustillant
  • 170 g - 1.7% Zout
  • 5700 g - 57% Water ong.

Recept werkwijze

  • Kneed van alle grondstoffen een glad en soepel deeg
  • Deegtemperatuur: ong. 24℃
  • Afwegen: ong. 1800 gram voor 30 stuks
  • Invriezen: Zo snel mogelijk na het verdelen
  • Narijs: Via remrijskast: Het deeg de dag voor afbakken in de remrijskast zetten. Hanteer het kleinbroodprogramma van de kast Via nulkast: Het deeg de dag voor het afbakken in de nulkast plaatsen. Deeg geleidelijk opwarmen. Let op uitdrogen
  • Bakken: ong. 18 minuten op 240℃ met stoom